Skip to main content
huwelijksreis

Waarom op huwelijksreis ?

Waarom op huwelijksreis in België of Nederland?

Jullie trouwen en hebben een klein budget voor jullie huwelijksreis. Dat betekend niet dat jullie niet op huwelijksreis kunnen. In Nederland of België heb je ook prachtige plekjes, waar je misschien nog nooit bent geweest. Je hoeft niet ineens een andere taal te gaan spreken, geld te wissel en noem het maar op. Dus wat dat betreft ook erg handig. En ook in Nederland en België wordt je verwend op je huwelijksreis.

Waarom op huwelijksreis in Europa?

Jullie hebben een niet heel ruim budget en daarom is Europa een prachtige keuze om jullie huwelijksreis te vieren. Italië en Griekenland zijn de populairste bestemmingen om de huwelijksreis te laten plaats vinden. Maar ook zijn andere landen prachtig, denk bijvoorbeeld aan Frankrijk, Monaco, Kroatië, Noorwegen, IJsland, Denemarken, Portugal ect. Prachtige bestemmingen voor een huwelijksreis.

Waarom op huwelijksreis in de verre landen?

Je ziet dan waarschijnlijk meteen jullie ideale huwelijksreis voor je, witte stranden, hangmatje cocktail erbij. Of je denkt aan een prachtige natuur die je hier echt niet kan vinden. Ook een luxe rondreis kan bij je opkomen. Samen met je geliefde nieuwe plaatjes op de wereld gaan ontdekken, nieuwe culturen proeven en natuurlijk samen genieten.

Neem ook eens een kijkje op “Wij Trouwen” voor meer leuke en relevante links over alles wat te maken heeft met trouwen.